SCHEMA

Lördag 1 november - Alonzo + Dråp
Angående förköp inför lördagens punkbaluns.

Videodrome har stängt torsdag, fredag och lördag. Från och med torsdag finns det istället biljetter att köpa på Shanti, Varvsgränd 2 (strax ovanför O`Learys. Öppet 11-18, lördag 12-15. 120 kr, löjligt billigt. 140 kr på dörren. Fortfarande löjligt billigt.

ALONZO
Michael Alonzo, en av den svenska punkhistoriens allra viktigaste personer gästar Sundsvall!

På 70-talet var han med och bildade legendariska KSMB och på 80-talet fortsatte han som sångare och frontfigur i Stockholms Negrer. I höst släpper han ett nytt album och bjuder in till fest på Club Deströyer! Räkna med ett uppträdande där nytt material blandas med klassiker som ”Dörrterror”, ”Klockan 8” och ”Tidens Tempo”!

DRÅP
Lokala Dråp har med sin kompromisslösa punk snabbt blivit ett omtalat liveband. Medlemmar/ex-medlemmar från Decomposed och DeathBreed som inte bökar till det. Inga krusiduller, ingen pardon!

BILJETTER
Förköp 120 kr
Shanti, varvsgränd 2. Öppet 11-18, lördag 12-15.
Dörren 140 kr.

Insläpp på lördag 21.00.

FREDAG 26 SEPTEMBER
PRIMORDIAL + MORBUS CHRON + BORN FOR BURNING

PRIMORDIAL – med åtta skivor i bagaget, den nionde på väg sent i höst, och över två årtionden som band kommer ÄNTLIGEN Primordial till Club Deströyer och Sundsvall.

En bokning som vi dragit i under flera år och som vid flera tillfällen varit ”nära” men nu är det alltså äntligen dags.

Musiken kan ytterst förenklat beskrivas som progressiv metal med inslag av black metal och keltisk folkmusik. Låter det spretigt så lyssna och ta dig in deras egen värld av flytande melodier och texter med ett sinnrikt djup som få motsvarar i dagens musikvärld.

Att sångaren Alan Averill är en exceptionellt bra frontman som matchas av få är välkänt och det kommer bli en upplevelse som sent ska glömmas och pratas om i mansåldrar framåt…

MORBUS CHRON – släppte sitt andra album ”Sweven” tidigare 2014 och albumet har lyfts till skyarna av metalmedia världen över. De har tagit ett långt men ändå naturligt steg från första albumet ”Sleepers in the rift” och har inkluderat många progressiva element i sin svävande dödsmetall. Bandet spelade senast i Sundsvall på Nordfest 2011 och vi är riktigt nöjda att de åter vill förgylla Club Deströyer med sin Autopsydoftande death metal.

BORN FOR BURNING – livedebut för Sundsvalls största Bathoryhyllare. Bandet började som ett enmansprojekt av Micke Broberg som bl.a. är sångare i Unanimated. Efter en EP har nu ytterligare medlemmar från bl.a. Division Hate och Setherial värvats för att kunna spela live. Att de väljer att förlägga livedebuten till Club Deströyer är enligt bandet självklart och enligt oss ärofyllt.

Låt oss alla brinna i skärselden i höst!

Club Deströyer, Aveny Sundsvall
Förköp Videodrome 150 kr
Ålder 18+